Miroslava va avea institut de boli cardiovasculare, ministrul Sănătății sprijină inițiativele primarilor ieșeni

0
2265

Ziua de duminică i-a reunit împreună în municipiul Iași atât pe aspiranții la funcțiile de primari sau consilieri locali și județeni, cât și pe actuali demnitari cu funcții inclusiv în Guvernul României.

Printre invitații la dezbaterea „E timpul Iașului” s-a numărat și ministrul Sănătății, dl Nelu Tătaru, iar acesta și-a manifestat sprijinul față de toți candidații care își doresc să demareze proiecte ce țin de portofoliul pe care îl administrează:

„Astăzi dimineață am fost la Spitalul Regional de Urgență Iași, care este cel mai avansat în ceea ce privește stadiul de proiect și de verificatorii de proiecte. Acesta se va realiza”, a declarat ministrul, mărturisind și că „sunt un produs al școlii ieșene, deci implicarea mea este totală și, în condițiile în care printre dumneavoastră sunt oameni care au de făcut investiții care țin de domeniul sanitar, sunt acolo”.

Sprijinul ministrului Nelu Tătaru vine în contextul în care acesta s-a decalarat impresionat de inițiativele primarilor liberali:

„Mă uitam la dl primar Niță care alaltăieri era la București și discutam despre acel institut de boli cardiovasculare de la Miroslava. Este o perspectivă viabilă și pe care, cu siguranță, o vom realiza” – a declarat ministrul Sănătății.